Feestlocatie Overijssel

De perfecte feestlocatie in Overijssel, vlakbij Steenwijk en Giethoorn

Ideale feestlocatie

Huis ten Wolde beschikt over diverse zalen met een capaciteit van 12 tot maximaal 500 personen voor een onvergetelijk evenement op deze feestlocatie in Overijssel. Wij bieden verschillende feestarrangementen aan om uw feestelijke gelegenheid naar uw wensen te organiseren. Huis ten Wolde heeft de ideale locatie door de ligging aan de voet van de Woldberg. Het hotel ligt slechts 0,5 km van de A32 en is hierdoor eenvoudig te bereiken. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Uw feest in Overijssel

Onze sfeervolle zalen zijn zeer geschikt voor bruiloften, verjaardagen, jubilea, recepties, bedrijfsfeesten en familiefeesten. Samen met u zullen we er alles aan doen om uw evenement onvergetelijk te maken. Van een bedrijfsfeest met 500 personen tot een intiem familiediner in onze huiselijke Bibliotheek, alles is mogelijk op onze feestlocatie in Overijssel.

 

Trouwen bij Huis ten Wolde

Uiteraard kunt u ook uw trouwen op deze unieke feestlocatie in Overijssel. We zijn een erkende trouwlocatie en u heeft de mogelijkheid om alles onder één dak te organiseren. In onze wellness verzorgt ons Beauty Team graag uw bruidsmake-up en bruidskapsel. Tevens kunt u zich laten verwennen met een heerlijke massage de dag vóór of na uw bruiloft. We beschikken ook over een prachtige bruidssuite met een jacuzzi waar u ontspannen kunt nagenieten van uw onvergetelijke dag.

 

Overnachten

Na uw feest kunnen u en uw gasten heerlijk overnachten bij Huis ten Wolde. Dit luxe viersterren hotel beschikt over 41 comfortabelekamers. De volgende ochtend kunt u met zijn alle nagenieten van een top avond onder het genot van een gezamenlijk ontbijt.

 

Culinair

Ervaar gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit tijdens uw feest bij Huis ten Wolde. In een huiselijke, ongedwongen ambiance laten wij u en uw gezelschap graag genieten van gerechten, waarin wij het beste van hoogwaardige streekproducten combineren. In overleg met onze chef kok worden uw culinaire wensen omgetoverd in tongstrelende gerechten. Onze chefs koken naar het verlangen van de gast en verrassen u met plezier. Op deze feestlocatie in Overijssel kunnen maximaal 200 personen dineren.

 

Activiteiten

Combineer uw evenement op deze feestlocatie in Overijssel met een van de vele  die de prachtig omgeving van Huis ten Wolde te bieden heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boottocht in Giethoorn, zeskamp, fiets- of wandeltochten, teambuilding spellen of een wijnspijsproeverij.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Een feest is meer dan een mooie zaal. Daarom beginnen we altijd bij jou. Ons toegewijde team luistert naar uw specifieke benodigdheden, zodat het feest alles biedt om alle gasten te laten genieten. Laat ons weten hoe uw ultieme feest is en wij verzorgen een offerte op maat. Mail naar frontoffice@huistenwolde.nl of bel naar 0521-535400
 

“Perfecte locatie, in de natuur en toch bij de snelweg.”

“De accommodatie ligt naast een bos en het eten is er heerlijk.”

Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing