Nationaal Park Weerribben – Wieden

Een bezoek aan Nationaal Park Weerribben-Wieden staat bij de natuurliefhebber hoog op het verlanglijstje en dat begrijpen wij. Met ruim 10.000 hectare het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa. Van mysterieus ogende moerasbossen tot bloemrijke hooilanden, de Weerribben biedt een veelzijdig natuurlandschap aan.

Hotel Weerribben

Hotel Huis ten Wolde is gevestigd in de omgeving van de Weerribben en daarmee de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het natuurpark. Je wordt verwelkomd in een huiselijke setting omringd door de natuur. Slapen doe je in één van onze eigentijdse kamer waarna je uitgerust wakker wordt om de dag te beginnen. Bekijk onze beschikbaarheid en boek de kamer die aansluit bij jouw wensen!

Voel de wind door je haren en snuif de heerlijke geuren van de ruige natuur op tijdens een uitgebreide fietstocht. Voordat je het weet ben je een paar uur verder! Aan het einde van de dag geniet je van een uitgebreid diner in ons restaurant. De volgende dag word je uitgerust wakker en heb je alle tijd om de omgeving verder te ontdekken. Dit vierdaagse arrangement (3 nachten) is inclusief 2 avonden diner en fietsverhuur.

Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing