Pittoresk Giethoorn

Lekker uitwaaien op het water, dwars door de natuur! Het pittoreske Giethoorn staat bekend om haar vele kanalen. Het is een must-see als je een bezoek aan Overijssel brengt. Ervaar de levendigheid van het dorp en tegelijkertijd de rust van de natuur. Best of both worlds!

Hotel omgeving Giethoorn

Hotel Huis ten Wolde is gevestigd in de nabije omgeving van Giethoorn. Een bezoek aan Giethoorn is dan ook perfect te combineren met Huis ten Wolde. Sluit de dag culinair af met een uitgebreid diner. Bij ons kom je volledig tot rust, laten we jouw smaakpapillen prikkelen en geniet je van de idyllische natuur.

Een verblijf wordt nog leuker met één van onze complete en voordelige arrangementen. Een dagje Giethoorn is een must-see maar de omgeving heeft nog veel meer te bieden. Plan bijvoorbeeld een bezoek aan de Hanzestad Zwolle voor veel leuke boetiekjes en gezellige terrasjes. De volgende dag word je uitgerust wakker en na een uitgebreid ontbijt trek je erop uit in de natuur. De omgeving heeft een rijk en veelzijdig landschap met Natuurparken als Weerribben – Wieden en Dwingelderveld maar ook historische landgoederen zoals de Eese. Met onze arrangementen kom je volledig tot rust en verken je de prachtige kop van Overijssel!

Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing