OMGEVING

Huis ten Wolde is prachtig gelegen aan het natuurgebied de Eese, het plaatsje de Bult ligt naast Steenwijk precies tussen de 3 provinciën Overijssel, Drenthe en Friesland. 

wandel en fiets arrangement

EXCLUSIEVE FIETSROUTES

Huis ten Wolde heeft een aantal exclusieve fietsroutes ontwikkeld. Deze zijn speciaal voor u als gast van Huis ten Wolde gemaakt en laten u kennismaken met alle prachtige aspecten van de omgeving. De routes zijn beschikbaar als handzaam drukwerk of als gpx. Uiteraard kunt u bij Huis ten Wolde ook fietsen huren. Reserveer uw fiets bij het online boeken via het kopje extra’s.

EXCLUSIEVE WANDELROUTES

In de omgeving van Huis ten Wolde is veel te zien en te genieten. Daarom hebben we voor u een aantal speciale wandelroutes gemaakt. Deze routes worden gratis ter beschikking gesteld aan hotelgasten van Huis ten Wolde. De routes zijn beschikbaar als handzaam drukwerk of als gpx.

UNIEKE AUTOROUTES

Speciaal voor de liefhebbers heeft Huis ten Wolde een 5-tal kant-en-klare autoroutes  ontwikkeld, die u voeren langs de prachtigste plekjes in onze schitterende regio. Deze routes worden gratis ter beschikking gesteld aan hotelgasten van Huis ten Wolde.

Copyright - Huis Ten Wolde