VOORWAARDEN HUIS TEN WOLDE


READ MORE

Voorwaarden en Huisregels

Bij ons voel je je thuis en ontspan je middenin de natuurrijke omgeving in de kop van Overijssel. Thuis respecteren wij elkaar en volgen we onze voorwaarden en huisregels op.

Voorwaarden The Farmhouse B.V. (Huis ten Wolde)

Op onze overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca* van toepassing.

KLIK HIER OM DE UVH TE DOWNLOADEN

* Tenzij het geboekte tarief afwijkende voorwaarden heeft (deze staan dan bij het tarief vermeld).
* Voor groepsboekingen (overnachtingen, diners, vergaderingen & evenementen) gelden vaak afwijkende annuleringsvoorwaarden. Wij nemen hierover contact met u op. Uiteraard mag u ook contact met ons opnemen. Dan sturen wij de HTW UVH kosteloos naar u op.

Voor de specifieke voorwaarden van een gemaakte hotel- of groepsreservering verwijzen wij tevens naar de door ons verstuurde bevestiging.

Kennelijke vergissingen
Wanneer er sprake is van een duidelijke foutieve prijsstelling, is het hotel gerecht om de reserveringsovereenkomst te ontbinden. Als een consument moet inschatten of er sprake is van een vergissing zal de consument ten minste dienen te onderzoeken of de prijs klopt. Dit wordt ook wel onderzoeksplicht genoemd. Een consument doet dit door navraag te doen over de prijs van het product. Dit kan bijvoorbeeld door de prijzen van de andere kamertypes te vergelijken en beoordelen op het gestelde prijsniveau.

Privacy Statement

Vastleggen en verwerken van gegevens
Wij bewaren en gebruiken uitsluitend die persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Persoonsgegevens die niet langer nodig zijn worden verwijderd. U kunt ook zelf vragen om inzage, wijziging of verwijdering van gegevens. Zie hiervoor onze contactgegevens.

Wij slaan persoonsgegevens op die voor de levering van onze diensten noodzakelijk zijn. Denk hierbij aan gegevens die voor facturatie of versturing noodzakelijk zijn.

Beveiliging van persoonsgegevens
Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens. Wij maken met name gebruik van beveiligde verbindingen van ons partner Clock (klik voor meer info) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u zich registreert of persoonsgegevens invoert.

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen privacy verklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde stellen door persoonlijk contact met ons op te nemen via 0521 – 535401.

CONTACTGEGEVENS

Huis Ten Wolde
Onderduikersweg 6A
8346 KP De Bult
T: +31521-535401
E: frontoffice@huistenwolde.nl

Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing