UW BRUILOFT BIJ HUIS TEN WOLDE


LEES MEER

Uw bruiloft bij Huis ten Wolde

Van JA tot Z

Huis ten Wolde biedt u alle mogelijkheden om uw bruiloft onvergetelijk te maken voor u en uw gasten. Wij beloven u de kwaliteit en professionaliteit te bieden die uw bijzondere dag verdiend. Wij denken graag met u mee om van uw bruiloft een fantastisch feest te maken. Huis ten Wolde is een officiële trouwlocatie en daarom is het ook mogelijk om hier uw huwelijk officieel te laten voltrekken. Het team van Huis ten Wolde staat voor u klaar om iedereen te ontvangen en te laten genieten van gastvrijheid op het hoogste niveau.
 
Huis ten Wolde voldoet aan al uw wensen, of u nu kiest voor een kleine, intieme huwelijksdag of helemaal uit wilt pakken met een grote bruiloft. Wij zorgen voor een schitterende dag en/of avond!
 
U kunt binnen, maar ook buiten elkaar het ja-woord geven.
Binnen in de knusse bibliotheek of buiten op het mooie terras, met uitzicht op de koeien in het weiland. Er zijn verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor het feest of de ceremonie, voor grote en kleinere gezelschappen.
 
Alles op één locatie, dat scheelt stress en reistijd. Bruidsfoto’s maken in het romantische Woldberg bos. Voor uw bruiloft bieden wij desgewenst een compleet pakket. Van de ceremonie tot aan het feest, wij regelen het voor u. Uiteraard kunt u ook een deel van het feest door ons laten verzorgen zoals receptie en een diner. Wanneer u na het feest wilt blijven overnachten, dan wacht u onze speciale bruidssuite met jacuzzi! Uw gasten bieden wij mooie luxe kamers, suites en familiekamers, zodat zij na het feest kunnen overnachten, om de volgende dag nog heerlijk na te genieten bij een uitgebreid ontbijt. Uiteraard  bieden wij speciale tarieven voor groepsboekingen. 
 
 

Contact

Om een goed beeld te krijgen of Huis ten Wolde bij u past, ontvangen wij u graag voor een rondleiding en persoonlijk gesprek op onze locatie om al uw wensen door te nemen. Wij adviseren u hiervoor een afspraak te maken. U kunt hiervoor bellen naar 0521-535401 of mailen naar info@huistenwolde.nl
 
 

Huis ten Wolde

Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing