RESTAURANT HTW

Geopend maandag t/m zondag | 17:30 – 22:00 uur

Bij Huis ten Wolde hebben wij een passie voor koken met zoveel mogelijk producten uit de regio.
En ja, wat hadden wij zin in het voorjaar met alle ontwikkelingen. Met de komst van ons open keuken, een gloednieuwe menukaart en een gerestyled restaurant waren wij klaar om u grenzeloos te laten genieten. In de strijd tegen het coronavirus zijn wij tot en met 14 juni gesloten. Maar wees niet getreurd, na regen komt zonneschijn en zorgen wij voor een heerlijk ontspannen beleving en laten de smaakpapillen prikkelen.

Van ’s ochtends tot ’s avonds kunt u genieten van internationale gerechten met de smaken van het seizoen. Strijk neer rondom de openhaard of kies een mooie tafel in ons huiselijke restaurant.
Wij staan te popelen om u te verwelkomen in ons restaurant bij Steenwijk. Alvast een tafeltje reserveren? Dat kan zeker!

Ook voor grote groepen is Huis ten Wolde de ideale thuisbasis. Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij diverse mogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Reserveren is mogelijk door te bellen naar 0521 – 535 400 of stuur een mail naar frontoffice@huistenwolde.nl

MENUKAART

Bij Huis ten Wolde staat voor ieder moment van de dag iets op de kaart om grenzeloos te kunnen genieten. Bekijk hier de volledige dag- en avondkaart.

GROEPEN

Huis ten Wolde staat bekend om haar ongedwongen huiselijke setting en biedt rust en ruimte voor al uw feestelijke en zakelijke bijeenkomsten. Het HTW team ondersteunt u graag met het organiseren van een zakelijke lunch, borrel of diner. Maar ook voor de viering van feestelijke momenten zoals uw verjaardag, huwelijk of jubileum organiseren wij met plezier een culinaire verwennerij. Van een gezellige brunch tot feestelijk diner voor grote gezelschappen: we will take care.

Copyright - Huis Ten Wolde