Trouwlocatie Overijssel

Perfecte locatie voor uw bruiloft in Overijssel

Ideale trouwlocatie

Art & Wellness Hotel Huis Ten Wolde is de ideale trouwlocatie in Overijssel. Hier treft u alles onder één dak voor een van uw mooiste dagen van uw leven: sfeervolle zalen, een stijlvolle ambiance, een prachtige omgeving, bijzondere gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Dit, in combinatie met een uitstekende bereikbaarheid, maakt Huis ten Wolde, de ideale trouwlocatie voor u en uw gasten. In onze Beauty en Wellness center kan uw bruidskapsel en bruidsmake-up worden verzorgd. Onze chef en zijn team verrassen u en uw gasten graag met culinaire hoogstandjes. Bijzonder Huis ten Wolde is een viersterren hotel en beschikt over 41 luxe kamers en suites, waarvan één bruidssuite. Uw gasten van heinde en verre hoeven na het feest dus niet naar huis. Voor het bruidspaar wordt uiteraard de bruidssuite gereserveerd.
 

Trouwen bij Huis ten Wolde

Huis ten Wolde is de perfecte trouwlocatie in Overijssel met een capaciteit tot 200 personen voor het diner en tot 400 personen voor de receptie en het feest. Als erkende trouwlocatie van Overijssel is het ook mogelijk om bij ons het officiële Ja-woord te geven! Dit kan bijvoorbeeld in de huiselijke sfeer van onze Bibliotheek met open haard, bij mooi weer buiten of in een van de zalen. In de sfeervolle feestzaal kunt u overheerlijk dineren en feesten. Ons professionele team van medewerkers zullen uw dag onvergetelijk maken.

 

Culinair genieten

Ervaar gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit tijdens uw diner in een van de feestzalen of in De Spijskamer van Huis ten Wolde. In een warme sfeer laten wij u graag genieten van gerechten, waarin wij het beste van hoogwaardige streekproducten combineren. Samen met u zullen we een menu naar uw wensen samenstellen en het keuken team zal de sterren van de hemel koken tijdens uw bruiloft in Overijssel.

 

Bruidssuite

Na een onvergetelijke trouwdag in Overijssel kunt u nagenieten in onze prachtige bruidssuite met jacuzzi. Sluit de dag romantisch onder het genot van een fles Cava en bonbons. De perfecte ambiance om uw huwelijksnacht door te brengen! Naast de bruidssuite hebben we nog 40 bijzondere kamers waar uw gasten kunnen verblijven op deze unieke trouwlocatie in Overijssel.
 
Ook uw trouwerij bij Huis ten Wolde? Neem contact met ons op zodat we samen uw perfecte bruiloft kunnen plannen!

“Perfecte locatie, in de natuur en toch bij de snelweg.”

Loek

“De accommodatie ligt naast een bos en het eten is er heerlijk.”

Bianca
Copyright - Huis Ten Wolde