Wellness Hotel

Heerlijk genieten van Wellness en een luxe overnachting vlakbij Steenwijk en Giethoorn

Beauty & Wellness Hotel

Geniet en kom geheel tot rust in het Wellness Hotel Huis ten Wolde (0,5 km van snelweg A32). Dit 4-sterren hotel beschikt over een uitgebreide wellness met onder andere een zwembad, sauna, luxe whirlpool en stoombad. Daarnaast bieden we diverse behandelingen aan met de topmerken Maria Galland en O.P.I. Het enige wat u hoeft te doen is genieten.
 

Een heerlijk dagje wellness

Begin de dag met een warm voetenbad en een rugmassage met warme oliën. Na het goede begin van de dag kunt u culinair genieten van een uitgebreide lunch inclusief en glas wijn. Na de lunch laat u zich verwennen met een hoofdhuidmassage en een speciale gelaatsbehandeling aangepast op de conditie van uw huid. Omdat u niet wilt dat er een einde aan deze dag van ontspanning komt, kunt u overnachten in een van de comfortabele kamers van Huis ten Wolde. De volgende ochtend kunt u dan weer verdergaan waar u was gebleven.
 

Wellness Arrangementen

Huis ten Wolde heeft een rijk aanbod aan Wellness Arrangementen. De verschillende arrangementen laten u, elk op een andere manier, genieten van de wellness faciliteiten. Wat dacht u van het Wellness & High Tea Arrangement? Of lekker overnachten met het Twee daagse Luxe Beauty Arrangement? Profiteer van de aantrekkelijke wellness arrangementen van Huis ten Wolde en boek vandaag nog uw Wellness Arrangement!

4-sterren Hotel Huis ten Wolde

Let op: Reserveren voor wellness noodzakelijk. Wellness dinsdag t/m zondag geopend.

OF

“Mooi rustig hotel met rustige kamer in een bosrijke omgeving met een heerlijk zwembad”

Kouwenhoven

“Sauna en zwembad waren echt de slagroom op de taart. Heel schoon en je voelt je gelijk helemaal verwend en ontspannen. Ontbijt was genieten”

Mirjam
Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing