Vergaderen in Overijssel

Perfecte locatie voor een geslaagde vergadering in Overijssel

Succesvol vergaderen

Huis Ten Wolde is het ideale hotel voor succesvol vergaderen in Overijssel. Deze inspirerende locatie in een bosrijke omgeving biedt rust, ruimte, en zorgt voor ontspanning. Bijzonder Huis ten Wolde ligt slechts 0,5 km van de A32 en is zeer eenvoudig te bereiken. Tevens is er ruime parkeergelegenheid bij het hotel. De multifunctionele vergaderruimtes, de uitstekende keuken en de prachtige rustgevende omgeving dragen bij aan het succes van uw zakelijke bijeenkomst.
 
Huis ten Wolde is een luxe viersterren hotel, dat beschikt over 41 kamers, waarvan 5 luxe suites. Bij Huis ten Wolde kunt u heerlijk overnachten, bijzonder lekker eten, in alle rust vergaderen en genieten van de prachtige omgeving.
 

Vergaderfaciliteiten

Huis ten Wolde beschikt over diverse vergaderzalen met een capaciteit tot 350 personen. Naast de diverse vergaderzalen en de Board room (tot 12 personen), kunt u ook kiezen voor vergaderen in de huiselijke sfeer van onze Bibliotheek. De loungebanken en de open haard zorgen voor een ontspannen en informele sfeer.
Vergaderen in Overijssel wordt met de service van Huis ten Wolde een bijzonder ontspannende aangelegenheid. Alle faciliteiten voor een succesvolle vergadering zijn aanwezig en er zijn verschillende arrangementen en vergaderbreaks beschikbaar.
 

Vergaderarrangementen

Vergaderen in Overijssel inclusief gratis WiFi en moderne apparatuur? Deze faciliteiten zitten standaard in onze vergaderarrangementen. U hoeft zich nergens druk over te maken en kunt u zich helemaal richten op uw vergadering. De vergaderarrangementen beginnen al met een 4 uurs arrangement en deze kunt u uitbreiden tot een 32 uurs arrangement. Afhankelijk van de duur van het arrangement omvat deze de benodigde vergaderfaciliteiten (vergaderruimte, draadloos internet, flip-over, beamer en scherm), koffiebreaks, overheerlijke lunch, drie gangen suprisemenu, overnachting en gratis gebruik van zwembad en whirlpool.

 

Vergaderbreaks

Met frisse ideeën de vergadering of volgende sessie beginnen, dat kan bij Huis ten Wolde! Door de ligging in het midden van de ‘driehoek’ Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden is Huis den Wolde de perfecte plek om te vergaderen in Overijssel. Graag verzorgen wij voor u een passende vergaderbreak. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding activiteiten zoals ´De menner en zijn span´, een zeskamp of een workshop met roofvogels. We hebben ook wat meer ontspannende breaks, geniet van een wellness behandeling, een boottochtje in Giethoorn of een heerlijke wijn spijs proeverij.

“Perfecte locatie, in de natuur en toch bij de snelweg.”

Loek

“De accommodatie ligt naast een bos en het eten is er heerlijk.”

Bianca
Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing