TEAMBUILDING OVERIJSSEL

Samen werken, ontdekken en beleven in de prachtige omgeving van Huis ten Wolde!

Laat uw team groeien

Uw team laten groeien? Beleef de teambuilding activiteiten in de bosrijke ligging van Huis ten Wolde. Samen werken, samen ontdekken en samen beleven. Kies voor teambuilding activiteiten op maat of stel zelf je ultieme uitje samen!
 

Activiteiten om uw team te laten groeien

Huis ten Wolde ligt in een ruime groene omgeving en is daarom de ideale locatie voor teambuilding in de natuur van Overijssel. Sfeer en vertrouwen opbouwen met een menner en zijn span of leren samenwerken en communiceren door middel van teambuilding met roofvogels, bij Huis ten Wolde is het mogelijk. Verder kunnen er ook sportieve spelonderdelen of mountainbiketochten worden verzorgd. Of wat dacht u van een rondvaart in Giethoorn? Lees meer over de mogelijkheden. Wij adviseren u graag.
 

Vergaderen

Door middel van teambuilding activiteiten wordt de samenwerking en communicatie binnen uw team verbeterd en dit resulteert in succesvol vergaderen. Huis ten Wolde biedt zowel formele als informele ruimtes voor uw team. Naast vergaderzalen en de board room, kunt u ook kiezen voor de huiselijke sfeer van de bibliotheek met uitzicht over de weilanden. Alle vergaderingen zijn uit te breiden met diverse vergaderarrangementen.
 

Teambuilding & dineren

Combineer uw teambuilding in Overijssel met een lekkere lunch of sluit af met een uitstekend à la carte diner. Onze Chef stelt graag een heerlijk menu voor u samen met hoogwaardige streekproducten en groenten uit eigen tuinderij.
 

Overnachten met uw team

Na een volle dag teambuilding, kunt u met uw team overnachten bij Huis ten Wolde in in één van onze comfortabele kamers. Alle kamers beschikken over gratis WiFi en een flatsceen TV, een aantal hebben een terras of balkon. Tevens kunt u gebruik maken van het zwembad en de wellness. Voor groepen hebben wij speciale kamerprijzen inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. 
 

“Leuk hotel op een mooie locatie dicht bij het bos. Mooi buitenterras.”

Karin

“Het hotel ligt erg mooi, met uitkijk over de omliggende bossen en weilanden.”

Ado
Copyright - Huis Ten Wolde