Personeelsfeest Overijssel

De perfecte locatie voor een geslaagd personeelsfeest in Overijssel

Geslaagd bedrijfsfeest

Op zoek naar een unieke plek voor uw personeelsfeest in Overijssel? Hotel Restaurant Huis ten Wolde verzorgt alles naar uw wens. De vergader- en feestruimtes van Huis ten Wolde hebben een capaciteit tot maximaal 250 personen. Tevens beschikt het hotel over een grote tuin en terras. Kortom, een sfeervolle locatie voor een geslaagd personeelsfeest in Overijssel!
 

Centrale locatie

Huis ten Wolde ligt op een centrale locatie in een prachtig bosrijke omgeving, te midden van de Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden. De snelweg A32 ligt op slechts 0,5 km afstand en u kunt gratis parkeren op het terrein van Huis ten Wolde. De centrale ligging en de ruime parkeergelegenheid zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid voor u en uw gasten.
 

Activiteiten

Naast een geweldige vergader- en feestlocatie biedt Huis ten Wolde ook verschillende activiteiten aan voor teambuilding, avontuur of gewoonweg plezier beleven en genieten van de natuur. De mogelijkheden reiken van Mountainbiken, Zeskamp en GPS Geocoaching tot aan een rondvaart door Giethoorn of wijn spijs proeven. Bij Huis ten Wolde is er voor ieder wat wils. Lees meer over de mogelijkheden
 

Overnachten

Na verschillende activiteiten of de nodige inspanning op de dansvloer is er uiteraard de mogelijkheid om te overnachten in Luxe 4-sterren hotel Huis ten Wolde. De zeer comfortabele kamers beschikken uiteraard over gratis WiFi internet en bieden alle comfort voor een welverdiende nachtrust. De volgende ochtend kunt u genieten van een heerlijk verzorgd ontbijtbuffet. Tevens kunt u nog gebruik maken van het zwembad en de whirlpool.
 

Bijzonder lekker eten

Huis ten Wolde verzorgt uw personeelsfeest in Overijssel graag tot in de puntjes! Bijzonder lekker eten tijdens de feestelijkheid is heel belangrijk. Wij bieden een scala aan mogelijkheden, waaronder uitgebreide diners, hapjesbuffetten, borrels, lunches of een high tea. Alles wordt in het geheel afgestemd op uw wensen en budget.
 

“Perfecte locatie, in de natuur en toch bij de snelweg.”

Loek

“De accommodatie ligt naast een bos en het eten is er heerlijk.”

Bianca
Copyright - Huis Ten Wolde