Hotel Weerribben

Hotel Huis ten Wolde ligt op een uitstekende locatie, in het midden van de ‘driehoek’ Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden

Hotel bij natuurgebied De Weerribben

Zoekt u een hotel vlakbij natuurgebied De Weerribben? Hotel Huis ten Wolde is de perfecte uitvalsbasis voor een dagje uit naar het Nationaal Park de Weerribben. Dit 4-sterren hotel is prachtig gelegen in het plaatsje de Bult, slechts enkele minuten van veel natuurschoon. Het hotel beschikt onder andere over een uitstekend restaurant, een zwembad en een wellness. Kortom Huis ten Wolde is hét Hotel bij De Weerribben!
 

Nationaal Park de Weerribben

Nationaal Park de Weerribben is een Park van circa 3.500 hectare in Noordwest Overijssel met rietland, hooiland, moerasbos en open water. Verschillende vogels, vissen, zoogdieren, reptielen en insecten zijn volop aanwezig in dit gevarieerde landschap. Dit bijzondere natuurgebied vormt een oase van ruimte en rust. Samen met natuurgebied De Wieden, vormt Nationaal Park De Weerribben het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa.
 

Wandelen & Fietsen

Het prachtige natuurgebied met talrijke mooie wandel- en fietsroutes, biedt alles voor een ontspannen weekendje weg. Met het Wandel & Fiets Arrangement heeft u al vanaf € 135 een onvergetelijke dagje uit in de prachtige bosrijke omgeving van Huis ten Wolde, inclusief overnachting, een uitgebreid ontbijtbuffet, gratis gebruik van het zwembad en nog veel meer!

“Een goede uitvalsbasis voor een fietsvakantie.”

Aloys T

“We combineerden het met een dag varen in Giethoorn, bezoek aan Steenwijk en de Weerribben Kalenberg.”

Mirjam
Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing