Hotel Steenwijk

Luxe 4-sterren hotel op een prachtige centrale locatie

Hotel Steenwijk, nabij Giethoorn

Hotel Huis ten Wolde is een Hotel in Steenwijk en de ideale bestemming voor een dagje uit in Giethoorn of een bezoek aan het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het viersterren hotel Huis ten Wolde ligt op een prachtige centrale locatie en dat maakt dit hotel tot de ideale uitvalsbasis voor heerlijke dagjes uit. Huis ten Wolde is een luxe hotel met 41 kamers en beschikt over een uitstekend restaurant, een zwembad en wellness.
 

Boottocht Giethoorn

Het waterrijke Giethoorn ontdek je het beste door middel van een rondvaart. Vanaf het water heeft u een prachtig zicht op het pittoreske Giethoorn en de prachtige natuur rondom het dorp. Tijdens de rondvaart vertelt een ervaren gids over de geschiedenis van de verschillende bezienswaardigheden.
 
Wilt u Giethoorn op de leukste manier ontdekken? Met het Giethoorn Arrangement krijgt u een overnachting, rondvaart inclusief gids, korting op de kamerprijs, een uitgebreid ontbijtbuffet en nog veel meer…
Voor meer informatie over het Giethoorn Arrangement: klik hier
 

Beste aanbiedingen Hotel Steenwijk

Boek nu bij Hotel Huis ten Wolde en profiteer van de beste aanbiedingen. De speciaal samengestelde arrangementen van Huis ten Wolde laten u volop genieten van uw verblijf. Laat u bijvoorbeeld verwennen met het wellness arrangement. Hotel Huis ten Wolde is niet voor niets hét Wellness Hotel in Overijssel.

 

4-sterren Hotel Huis ten Wolde in Steenwijk

OF

“Al jaren gaan we naar Huis ten Wolde om telkens te besluiten dat we wéér terug gaan komen.”

Hanne

“Een hotel waar ontspannen vanzelf gaat. Landelijk gelegen, royaal van opzet, mooie, praktisch ingerichte kamers met uitstekende bedden en servicegerichte medewerkers. Fijne sfeer.”

hklappe
Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing