HOTEL BIJ MEPPEL

Een zakelijke bijeenkomst of gewoon genieten van het prachtige natuurgebied de Eese? Huis ten Wolde is de ideale uitvalsbasis.

Hotel bij Meppel

Huis ten Wolde is een heerlijk hotel nabij Meppel, gelegen in een prachtige omgeving aan de voet van de Woldberg. Dit luxe 4-sterren hotel met 41 kamers beschikt over een uitstekend restaurant, een zwembad en wellness faciliteiten. Voor zowel de business als de leisure gast is het een perfecte uitvalsbasis om verschillende activiteiten te ondernemen, zoals fietsen, uitwaaien op het water rondom Giethoorn of om in alle rust te vergaderen.
 

Culinair genieten

Naast overnachten is het ook culinair genieten in dit hotel nabij Meppel. Bij Huis ten Wolde kunt u lunchen of heerlijk dineren op het prachtige terras of in Brasserie de Huiskamer. In de ambachtelijke keuken wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige streekproducten.

 

Vergaderen in de buurt van Meppel

U wilt vergaderen, maar ook ontspannen? Huis ten Wolde is een inspirerende locatie met een huiselijke sfeer. Het hotel ligt op slechts 0,5 km. van de A32 en is zeer eenvoudig te bereiken vanaf Meppel. Geen bijeenkomst is hetzelfde en dus kan alles geheel worden afgestemd op uw wensen. Van een bedrijfsfeest tot conferentie en van een cursus tot een heisessie; de mogelijkheden zijn divers. De multifunctionele vergaderruimtes hebben een capaciteit van maximaal 350 personen. Bij Huis ten Wolde hoeft u zich nergens druk over te maken en kunt u zich helemaal richten op uw vergadering of bijeenkomst. Aansluitend kunnen u en uw gasten overnachten in een luxe kamer inclusief ontbijt en gebruik maken van de wellness faciliteiten.
 

“Perfecte locatie, in de natuur en toch bij de snelweg.”

Loek

“De accommodatie ligt naast een bos en het eten is er heerlijk.”

Bianca
Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing