Hotel bij Giethoorn

Een uitstapje naar Giethoorn en genieten van een uitstekend hotel? Huis ten Wolde is het ideale hotel bij Giethoorn.

Het ideale hotel bij Giethoorn

Huis Ten Wolde is het ideale hotel wanneer u tijdens uw verblijf een bezoek aan Giethoorn wilt brengen. Het hotel ligt op nog geen 10 minuten rijden met de auto van Giethoorn. Voor de fietsliefhebbers hebben wij een speciale fietsroute naar Giethoorn, waarmee u langs de mooiste plekjes komt. De route is beschikbaar als handzaam drukwerk of als gpx bestand. Uiteraard kunt u bij ons fietsen huren.
 
Huis ten Wolde is een luxe viersterren hotel bij Giethoorn, dat beschikt over 41 kamers, waarvan 5 luxe suites. Bij Huis ten Wolde kunt u heerlijk overnachten, bijzonder lekker eten, in alle rust vergaderen en genieten van de prachtige omgeving bij Giethoorn.
 

Ontspanning in Giethoorn

Kom helemaal tot rust in dit heerlijke hotel bij Giethoorn en ontdek dit pittoreske dorp vanaf het water. Bijvoorbeeld in een fluisterboot, kano, kajak, sloep of zeil door Giethoorn met een traditionele Punter. Maar ook te voet of per fiets kunt u genieten van dit mooie plaatsje. Giethoorn heeft ook verschillende musea die absoluut een bezoekje waard zijn. 
 

Giethoorn Arrangement

Huis ten Wolde biedt een bijzonder aantrekkelijk Giethoorn Arrangement aan waarbij u heerlijk kunt overnachten in ons hotel bij Giethoorn en overdag een uitstapje maakt naar dit beroemde plaatsje. U maakt een rondvaart door Giethoorn, daarna kunt u lekker koffie of thee drinken en vervolgens een kijkje nemen in het museum de Oude Aarde.
 

Vergaderen & Vergaderbreaks

Zakelijk zijn Huis ten Wolde en Giethoorn ook een perfect duo. Dit hotel bij Giethoorn beschikt over diverse vergaderzalen met een capaciteit tot 350 personen. Naast de diverse vergaderzalen en de Board room (tot 12 personen), kunt u ook kiezen voor vergaderen in de huiselijke sfeer van onze Bibliotheek. De loungebanken en de open haard zorgen voor een ontspannen en informele sfeer. Onze faciliteiten en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat uw bijeenkomst succesvol verloopt. Niet voor niets kiezen veel bedrijven en organisaties voor Huis ten Wolde.
 
Met frisse ideeën de vergadering of volgende sessie beginnen, dat kan bij Huis ten Wolde! Door de ligging nabij Giethoorn is Huis ten Wolde de perfecte plek om te vergaderen en te ontspannen. Graag verzorgen wij voor u een passende vergaderbreak. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding activiteiten zoals een rondvaart in Giethoorn met een fluisterboot, GPS geocaching of mountainbiken. Neem contact op met onze eventplanners voor meer informatie omtrent teambuilding activiteiten en de aantrekkelijke vergaderarrangementen van dit bijzondere hotel bij Giethoorn.

“Een goed hotel waar je jezelf lekker kunt laten verwennen en heerlijk kunt genieten!! Alles is goed voor elkaar: kamer, eten, locatie, bediening, faciliteiten. Kortom de perfecte manier om even aan de drukte te ontsnappen.”

Femke

“Zeer mooi hotel in een leuke omgeving. Het personeel is zeer attent en vriendelijk. Ook de kok verdient een pluim, het verrassingsmenu kon ons dagelijks bekoren.”

Eric
Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing