Groepsuitje Overijssel

Huis ten Wolde verzorgt graag uw groepsuitje op maat in Overijssel!

Groepsuitje op maat


Of u nou met familie, vrienden of personeel bent, Huis ten Wolde verzorgt graag uw groepsuitje op maat. Houdt uw gezelschap van avontuur? Of juist van kunst of theater? Bij Huis ten Wolde is alles aanwezig voor een leuk groepsuitje in Overijssel!
 

Activiteiten

Huis ten Wolde is een toplocatie voor een groepsuitje in Overijssel! In de prachtige wijde omgeving aan de voet van de Woldberg, nabij Giethoorn en Nationaal Park Weerribben, zijn er talloze activiteiten mogelijk. Vanuit het hotel kunt u met uw gezelschap te voet, te fiets, te water maar ook te paard de streek verkennen. Bekijk onze website voor meer informatie over alle activiteiten.

 

Lekker lunchen of dineren

Uiteraard kunt tijdens uw uitje bij ons ook terecht voor een lekkere lunch of een heerlijk diner. In de sfeervolle brasserie De Huiskamer met aangrenzend terras kunt u de hele dag terecht voor allerlei hapjes, drankjes of een speciale High Tea of High Wine. Maar u kunt ook na een dag vol activiteiten komen genieten van de uitstekende à la carte. Onze Chef stelt graag een speciaal menu voor uw gezelschap samen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Overnachten

Uw groepsuitje Overijssel eindigen met een comfortabele overnachting en uitgebreid ontbijtbuffet? Ook dat kan bij Huis ten Wolde. Het hotel beschikt over ruime kamers en suites, waaronder familiekamers met tussendeur. Alle kamers beschikken over gratis Wi-Fi en flatscreen TV. Daarnaast kunt u nog gratis gebruik maken van het zwembad en de luxe whirlpool voor u huiswaarts keert.

 

“Perfecte locatie, in de natuur en toch bij de snelweg.”

Loek

“De accommodatie ligt naast een bos en het eten is er heerlijk.”

Bianca
Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing