Groepsaccommodatie Steenwijk

De ideale locatie voor een groepsuitje in Steenwijk!

Familieweekend in Steenwijk, nabij Giethoorn

Er lekker samen tussen uit met vrienden of familie? Huis ten Wolde is de ideale uitvalsbasis voor uw gezelschap!  Samen de leukste activiteiten beleven in de prachtige omgeving van Huis ten Wolde!

 

Activiteiten

Heeft u een uitje met familie of vrienden in het vooruitzicht? Of plant u een bedrijfsuitje in Overijssel? Huis ten Wolde is met haar bosrijke omgeving de ideale groepsaccommodatie in Steenwijk. Voor iedereen zijn er activiteiten te bedenken, van zoeken naar de schat door middel van een GPS-apparaat tot aan mountainbiken op de Woldberg. Daarnaast zijn er ook andere leuke activiteiten die minder inspanning kosten, zoals Wijn Spijs proeven of heerlijk genieten van Wellnessbehandelingen.
 

Culinair genieten

Tijdens uw verblijf in groepsaccommodatie Huis ten Wolde kunt u culinair genieten van de lekkerste hapjes, drankjes of speciale High Tea en High Wine in een van onze privé ruimtes of in Brasserie ‘de Huiskamer’. Natuurlijk kunt u ook in ons Restaurant ‘De Spijskamer’ terecht voor een heerlijke verrassingsdiner of proeven van de uitstekende à la carte.

 

Centrale ligging

De centrale ligging en ruime parkeergelegenheid met gratis parkeren zorgen voor een goede bereikbaarheid van de groepsaccommodatie Overijssel. Huis ten Wolde beschikt over sfeervolle ruimtes, alsmede een fraaie bibliotheek met openhaard waar u spelletjes kunt doen of bij kunt komen van uw dagprogramma. Bovendien heeft het hotel een grote tuin en terras met uitzicht over de weilanden. Uw gezelschap kan gratis gebruik maken van het zwembad en de whirlpool.
 

Aanbiedingen

Met uw gezelschap kunt u overnachten in een van onze luxe kamers of suites. Tevens beschikt onze groepsaccommodatie over ruime familiekamers met tussendeur. Huis ten Wolde heeft diverse aanbiedingen en arrangementen. Voor grote groepen bieden wij speciale groepstarieven aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

“Perfecte locatie, in de natuur en toch bij de snelweg.”

Loek

“De accommodatie ligt naast een bos en het eten is er heerlijk.”

Bianca
Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing