Groepsaccommodatie Overijssel

Met vrienden of familie er tussen uit in Overijssel!

Familieweekend in Overijssel

Er samen tussen uit met vrienden of familie? Huis ten Wolde is de ideale groepsaccommodatie in Overijssel!
 

Prachtige omgeving

Ontdek de prachtige omgeving
rondom Huis ten Wolde. In en om onze groepsaccommodatie in Overijssel is er genoeg te doen. In het bos- en waterrijke gebied kunt u fiets- en wandeltochten maken, mountainbiken of een rondvaart maken door Giethoorn. Verder biedt Huis ten Wolde de volgende uitjes:

  • GPS geocoaching
  • Teambuilding met roofvogels
  • Zeskamp
  • Wellness behandelingen
  • Wijn Spijs Proeverij
  • Rondvaart Giethoorn
  • Rondleiding Biologisch-veeteelt-tuinbouwbedrijf
Overzicht informatie en groepsuitjes
 

Centrale ligging

De centrale ligging en ruime parkeergelegenheid zorgen voor een goede bereikbaarheid van de groepsaccommodatie Overijssel. Huis ten Wolde beschikt over sfeervolle ruimtes met openhaard en uitzicht over de weilanden waar u spelletjes kunt doen of bij kunt komen van uw dagprogramma. Bovendien heeft het hotel een grote tuin en terras.

 

Uitstekende à la carte

Tijdens uw verblijf in groepsaccommodatie Huis ten Wolde kunt u culinair genieten van een heerlijke verrassingsdiner, een buffet of van de uitstekende à la carte in ons Restaurant ‘ De Spijskamer’. U kunt natuurlijk ook terecht bij onze Brasserie voor de lekkerste hapjes, drankjes of speciale High Tea en High Wine.

 

Luxe kamers

De luxe kamers van Huis ten Wolde bieden u en uw gezelschap alle nodige comfort, waaronder gratis internet. Ook beschikt onze groepsaccommodatie over ruime familiekamers met tussendeur. Een aantal kamers en suites hebben een privé terras of balkon. Bij Huis ten Wolde kunt u ’s ochtends heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Het zwembad en de luxe whirlpool zijn gratis toegankelijk voor onze gasten.

 

“Perfecte locatie, in de natuur en toch bij de snelweg.”

Loek

“De accommodatie ligt naast een bos en het eten is er heerlijk.”

Bianca
Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing