• Restaurant Huis ten Wolde

    DAGELIJKS 08:00 – 23:00 uur

    LEES MEER

In ons sfeervolle restaurant met het aangrenzende zonnige terras, kunt u de hele dag terecht voor lunch, diner en allerlei hapjes en drankjes.

De Brasserie is 7 dagen per week geopend tussen 8:00 en 21:00 uur, de keuken is geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur voor lunch en diner.

Vooraf een tafel reserveren in ons restaurant is noodzakelijk om teleurstelling te voorkomen.

Restaurant Huis ten Wolde

Ervaar gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit op elk moment van de dag met lunch, diner of borrel in de brasserie van Huis ten Wolde. In de sfeervolle brasserie kunt u de hele dag door genieten van onze specialiteiten. In onze brasserie kunt u ontspannen bij de open haard, met bijvoorbeeld een heerlijke lunch of kopje koffie met heerlijke appeltaart.  
 
In brasserie de Woldberg serveren wij a la carte en ook een surprise menu a € 33,00 per persoon (mogelijk vanaf 3-gangen)
Wilt u graag vooraf weten wat wij serveren? Vraag het ons gerust. Tevens is een aangepast menu voor u ook altijd mogelijk.
Grenzend aan de brasserie is ons prachtige terras met zicht op de uitgestrekte weilanden, ook hier kunt u in alle rust genieten van lunch, diner of een heerlijke High tea (mogelijk tussen 12.30 – 16.00 uur) of High wine (mogelijk tussen 14.00 – 18.00 of na 20.00 uur). Een high tea of high wine/ beer dient u vooraf te reserveren.
 
High Tea
Een Bijzondere verwennerij. Puur genieten van diverse exclusieve theesoorten en heerlijke zoete, hartige en warme lekkernijen met o.a.:

– Sandwiches en broodjes
– Scones
– Clotted cream
– Huisgemaakte jam
– Petit fours
– Bonbons
– Vers fruit
Prijs: € 21,50 per persoon (minimaal voor 2 personen)
 
High Wine
Een wijn en spijsarrangement, zorgvuldig samengesteld door onze chefkok. Genieten van uitstekende wijnen, amuses en hapjes in twee gangen:
 
– Italiaanse lekkernijen
– Amuses
– Selectie bijzondere kazen
– Borrelhapjes
– Bladerdeeg hapjes
– 1 glas cava en 2 bijpassende wijnen
Prijs: € 28,50 per persoon (minimaal 2 personen)
 
(De High Wine is ook aan te passen naar High Beer. Prijs: € 24,50 p.p.)
 
Vooraf een tafel reserveren in ons restaurant is noodzakelijk om teleurstelling te voorkomen.

Reserveer hierbij uw tafel voor diner.

Voor High tea en High wine/beer graag telefonisch of per email reserveren.

  • Beoordeel ons op IENS
 

Click here to add your own text

Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing