• BRASSERIE DE WOLDBERG

    DAGELIJKS 08:00 – 23:00 uur

    LEES MEER

In de sfeervolle Brasserie De Woldberg met het aangrenzende zonnige terras, kunt u de hele dag terecht voor lunch, diner (dagplates en surprise menu) en allerlei hapjes en drankjes.

De Brasserie is 7 dagen per week geopend tussen 8:00 en 21:00 uur, de keuken is geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur voor lunch en diner.

Vooraf een tafel reserveren in ons restaurant is noodzakelijk om teleurstelling te voorkomen.

MENUKAART LUNCH

Brasserie de Woldberg

Ervaar gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit op elk moment van de dag met lunch, diner of borrel in de brasserie van Huis ten Wolde. In de sfeervolle brasserie kunt u de hele dag door genieten van onze specialiteiten. In onze brasserie kunt u ontspannen bij de open haard, met bijvoorbeeld een heerlijke lunch of kopje koffie met heerlijke appeltaart.  
 
In brasserie de Woldberg serveren wij dagplates en ook een surprise menu a € 32,00 per persoon (mogelijk vanaf 3-gangen)
Wilt u graag vooraf weten wat wij serveren? Vraag het ons gerust. Tevens is een aangepast menu voor u ook altijd mogelijk.
Grenzend aan de brasserie is ons prachtige terras met zicht op de uitgestrekte weilanden, ook hier kunt u in alle rust genieten van lunch, diner of een heerlijke High tea (mogelijk tussen 12.30 – 16.00 uur) of High wine (mogelijk tussen 14.00 – 17.00 of na 19.00 uur). Een high tea of high wine/ beer dient u vooraf te reserveren.
 
High Tea
Een Bijzondere verwennerij. Puur genieten van diverse exclusieve theesoorten en heerlijke zoete en hartige lekkernijen in twee gangen:

– Sandwiches en broodjes
– Scones
– Clotted cream
– Huisgemaakte jam
– Petit fours
– Bonbons
– Vers fruit
Prijs: € 19,50 per persoon (minimaal voor 2 personen)
 
 
 
High Wine
 
Een wijn en spijsarrangement, zorgvuldig samengesteld door onze sommelier en chefkok. Genieten van uitstekende wijnen, amuses en hapjes in twee gangen:
 
– Italiaanse lekkernijen
– Amuses
– Selectie bijzondere kazen
– Borrelhapjes
– Bladerdeeg hapje
– 1 glas cava en 2 bijpassende wijnen
Prijs: € 23,50 per persoon (minimaal 2 personen)
 
 
Vooraf een tafel reserveren in ons restaurant is noodzakelijk om teleurstelling te voorkomen.

Reserveer hierbij uw tafel voor diner.

Voor high tea  high wine graag telefonisch of per email serveren.

Let op: In verband met allergieën zijn huisdieren niet toegestaan in Huis ten Wolde.
Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing