BIJZONDER VERGADEREN

Bijzonder vergaderen in alle rust en ruimte in een prachtige groene omgeving voor meer resultaat

Vergaderen in een inspirerende omgeving

Bijzonder vergaderen in een prachtige groene omgeving, voorzien van alle nodige vergaderfaciliteiten en een persoonlijke service. Laat u inspireren door de prachtige bosrijke omgeving in de buurt van Giethoorn en vergader in alle rust. Geen bijeenkomst is hetzelfde en dus kan alles geheel worden afgestemd op uw wensen.  De verschillende vergaderruimtes hebben een capaciteit van maximaal 350 personen. Van een bedrijfsfeest tot conferentie en van een cursus tot een heisessie; bij Huis ten Wolde is het allemaal mogelijk. Huis ten Wolde ligt slechts 0,5 km van de A32 en is zeer eenvoudig te bereiken.
 

Vergaderbreaks

Verbeter de samenwerking en communicatie en zorg voor een vruchtbare vergadering met de vergaderbreaks van Huis ten Wolde. Een spannende teambuilding activiteit met roofvogels, een sportieve zeskamp of heerlijk ontspannen in de sauna; de effectieve vergaderbreaks inspireren de deelnemers en dragen bij aan het succes van uw zakelijke bijeenkomst. Naast de verschillende activiteiten is het mogelijk om uw vergadering uit te breiden met verschillende drankjes en lekkernijen. Wij denken graag met u mee en stellen arrangementen op maat samen rond vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten.
 

Overnachten

Bijzonder vergaderen bij dit hotel in Steenwijk met een overnachting in een luxe kamer inclusief ontbijt en gebruik van het zwembad? De verschillende vergaderarrangementen laten u optimaal genieten van uw verblijf in de prachtige groene omgeving van natuurgebieden De Eese en Weerribben. De zeer comfortabele kamers bieden u een welverdiende nachtrust.
 
Uiteraard denkt het ervaren team van Huis ten Wolde graag met u mee.

“Landelijk gelegen modern Hotel. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en strak ingericht.”

Louise B

“Dit hotel blinkt uit in service, vriendelijkheid van het personeel en de keuken en bediening van de Spijskamer zijn voortreffelijk.”

Monique
Copyright - Huis Ten Wolde