Bedrijfsuitje Overijssel

Alles voor een geslaagd bedrijfsuitje in Overijssel!

Een actief bedrijfsuitje

De bosrijke omgeving van Huis ten Wolde biedt vele mogelijkheden voor activiteiten in de natuur. Voor elk bedrijfsuitje kunt u in Overijssel wel terecht: zoeken naar de schat door middel van een GPS-apparaat, mountainbiken op de Woldberg of het aansturen van roofvogels. Daarnaast zijn er ook activiteiten waar minder inspanning bij komt kijken zoals Wijn Spijs proeven en Wellnessbehandelingen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Lees meer.
 

Culinair genieten

De activiteiten in uw programma vereisen uiteraard de nodige brandstof. Huis ten Wolde heeft zowel privé ruimtes als een sfeervolle brasserie waar u terecht kunt voor allerlei hapjes, drankjes of een speciale High Tea en High Wine. Uitgebreid culinair genieten kunt u ook in ons Restaurant ‘De Spijskamer’. Onze Chef verwent u graag met een heerlijk diner.
 

Heerlijk overnachten

Na een vol dagprogramma kunt u overnachten op één van onze luxe kamers en suites met alle nodige comfort. Alle kamers beschikken over gratis WiFi en een aantal over een terras of balkon met uitzicht over de weilanden en bos. Geniet van speciale groepstarieven of lees meer over onze speciale arrangementen. 
 
 

“Mooi rustig hotel met rustige kamer in een bosrijke omgeving met een heerlijk zwembad”

Kouwenhoven

“Sauna en zwembad waren echt de slagroom op de taart. Heel schoon en je voelt je gelijk helemaal verwend en ontspannen. Ontbijt was genieten”

Mirjam
Copyright - Huis Ten Wolde