GOLF ARRANGEMENTEN

GOLFEN EN GENIETEN VAN RUST EN RUIMTE OP 1 VAN DE VIER GOLFBANEN IN NOORD NEDERLAND EN HUIS TEN WOLDE

LEES MEER

GOLF ARRANGEMENTEN

Gastvrijheid en gastgerichtheid staan hoog in het vaandel bij Huis ten Wolde en bij diverse Golfclubs van Noord Nederland. Wij bezorgen u een mooie ervaring van sportief, culinair en ontspannen genieten. Onze teams staan graag voor u klaar!

GOLF ARRANGEMENTEN

LET OP

  • De beste deal alleen beschikbaar via deze website
  • Beperkte beschikbaarheid per kamertype VOL=VOL
  • U dient de keuze van de golfbaan door te geven bij reserveren en gewenste aanvangstijd

GOLFARRANGEMENTEN HUIS TEN WOLDE

Golfen en genieten van rust en ruimte op een van 4 18-holes golfbanen in Noord Nederland en in het luxueuze Huis ten Wolde. Speciaal voor golfliefhebbers hebben we diverse golfarrangementen samengesteld om te genieten en ontspannen op de schitterende golfbaan van Havelte en in het beeldschone Huis ten Wolde. Alle locaties liggen midden in de natuur en bieden volop mogelijkheden om te genieten en ontspannen.

U kunt kiezen uit de volgende banen;

Drenthe – Golf Club Havelte, Friesland – Golfclub De Groene Ster Leeuwarden en Groningen Golf Club De Compagnie Veendam – Overijssel – Golf Club Zwolle.

En als u het wellness- en golf arrangement kiest, kunnen ook uw niet-golfende metgezellen genieten en tot rust komen in de persoonlijke sfeer van onze mooie Beauty en Wellness.

Golfclub Havelte

De mooie 18-holes golfbaan met A-status van Golf Club Havelte ligt in Zuidwest Drenthe, op 15 autominuten van Huis ten Wolde. Aan de westkant ligt het Holtingerveld, waar de schapen grazen. Ten Oosten ligt het Uffelter Binnenveld en de noord- en oostzijde van de mooie baan wordt omsloten door het Uffelter zand met zijn hoogteverschillen en het Finse meertje. De eerste 9 holes zijn gesitueerd op een terrein met de uitstraling van een coulissenlandschap. De tweede 9 holes hebben een meer parkachtig karakter. Enkele waterpartijen en oude bomen verhogen de moeilijkheidsgraad. Er zijn nauwelijks omgevingsgeluiden; hooguit het zingen van de vogels.

Golfclub De Groene Ster Leeuwarden

De 18-holes baan van de Leeuwarder Golfclub De Groene Ster is met recht een topontwerp van golfarchitect Gerard Jol te noemen. Enerzijds door een perfecte balans in de integratie van de golfbaan met de natuur en het Friese landschap. Anderzijds door een diversiteit aan uitdagingen voor de sportieve golfer, zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van veel water. De baan heeft een lengte van 6188 meter (par 72) met een slope rating van 142.

In het clubhuis zit de receptie, kleedkamers en Golfstore Friesland. Verder zit er een restaurant met bar en vergaderruimte, beide met terras op het zuiden en uitzicht op holes 9 en 18.

Golfclub De Compagnie Veendam

De baan van golfclub De Compagnie is zonder meer uitdagend te noemen. Op een ruimte van 90 hectare is deze baan in twee gedeelten aangelegd. Voor alle 18 holes geldt zonder meer dat het steeds weer opnieuw een interessante baan is, zowel in de zomer als in andere jaargetijden.

Kenmerkend voor de baan zijn de vele waterpartijen die op strategische plaatsen zijn aangelegd. Zowel de eerste negen holes als de tweede negen holes zijn ontworpen door golfarchitect Gerard Jol. De baan is vrijwel altijd bespeelbaar en fraai groen door de uitstekende technische voorzieningen zoals drainageen een beregeningsinstallatie door de gehele baan.

 

Golfclub Zwolle

In 1995 werden, op de huidige locatie nabij de Wijthmenerplas ten zuiden van Zwolle, de eerste 9 holes geopend. Daarna zijn binnen 10 jaar zowel een clubhuis als de tweede 9 holes gerealiseerd. Medio 2005 was de 18 holes golfbaan met NGF A-status een feit. Het ontwerp van de 70 ha. grote golfbaan is van de bekende golfbaanarchitect Alan Rijks.

De 18 holes golfbaan ligt in het recreatiegebied naast de Wythmenerplas. Het gebied wordt omzoomd door bossingels. Dwars over de baan lopen natuurlijke weteringen en diluviaal gevormde wallen.

Copyright - Huis Ten Wolde - Orange Hotel Marketing